11 Mayıs 2014 Pazar

Dream League Soccer 1.57 Hileli apk indir




Top 10 Spor İtalya, Singapur, Belçika ve Türkiye'de Oyunu! Biz değişti bildiğiniz gibi futbol! Dream League Soccer gezegendeki en iyi ekibi kurmak için SİZİN şans. Yeni Oyuncular işe sizin Stadyumu yükseltme ve zafer doğru yürüyüşe Soccer süper starlar için yolda, ekibinizin tren! Şimdi ÜCRETSİZ Dream League Soccer indirin.

Ekibinizi Seçtiğiniz ekip oluşturmak için derinlik transfer sistemi kullanın! Paraları kullanarak oyuncular yap ya da bedelsiz pazarın
da bir pazarlık nokta! Nihai deneyimi için en fazla 32 oyuncudan oluşan bir takım geliştirin. AKILLI AI, RAPID GAMEPLAY & SHARP GÖRSELLER Akıllı savunma ve hücum oyuncusu AI zorlu ve bağımlılık deneyimi oluşturmak. Sezgisel kontroller ve mükemmel görseller ile, Dream League Soccer favori spor gerçek özünü mükemmel Futbol paketidir.

Üst yükselmesi amacıyla 4 fersah fersah YARIŞIYOR! Elite takım içine terfi kazanmak için becerileri var? Bu yeterli değilse ya da, sadece orada bitmiyor ... Dostu maçlar, Global Challenge kupası ve birkaç ekstra prestijli yarışmalar orada çok iyi Rüya Takımlar bekliyor!


                                   Oyun Resimleri








                   Dream League Soccer 1.57 hileli apksini aşağıdaki linkten indirebilirsiniz : 


                                                                Tıkla İndir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder